Tätä herkullista kuivakakkua äitini teki usein kun olimme pieniä. Nyt tein tätä itse äidilleni. Ihana vaalea kakku, jota peittee kahvin ja kaakaon makuinen kuorrute
Posti toi suoraan Atena-kustantamolta tilaamani Thomas Rode Andersenin Paleokeittokirja – Kivikauden ruokaa modernilla otteella-kappaleeni juuri päivää ennen kuin lähdin lomalleni Samokselle, joten kirjan testaaminen jäi odottamaan lomalta paluuta
Savustushan on ikiaikainen säilöntämuoto, joka ennen jääkaappien tai muunkaan elintarvike hygienian tuntemusta vaikutti merkittävästi ruoka-aineiden säilyvyyteen
// Olisiko tässä mahdollisesti kakku mun pian koittaville 21-vuotissynttäreille. Heippa. Porkkanakakku on yksi mun lemppariherkuista ja tilaan sitä usein kahvilassa
Baileys-juustokakku tai pelkkä Baileyskakku tuntuu olevan monen suosikki hyydykekakuista. Itse en ole koskaan kyseistä herkkua maistanut saati tehnyt, joten päätin paikata nyt tuon leivonta-aukon sivistyksestäni viikonloppuna
Perinteinen Brita-kakku on perheyrityksen bravuuri. Brita-kakun voi hyvin paistaa jo tarjoilua edeltävänä päivänä, mutta kokoaminen kannattaa jättää hetkeen ennen tarjoilua, vinkkaa Antti Alilonttinen
(jos sinulla on donitsipelti (minikokoinen) niin voitele kolot ja paista donitseja noin 5-10 minuuttia 200 asteessa). 2-3 palaa valkosuklaata. Minulla meni tämän määrän keittämiseen noin 15-20 minuuttia. 5-10 min. 2-3 palaa valkosuklaata
Näin tanskalaisen kondiittorin Mette Blomsterbergin valmistavan tv-ohjelmassaan herkulliselta vaikuttavia myslipatukoita, joita päätinkin kokeilla melkein samantien
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.