Laita pata tai vuoka kylmään uuniin ja anna uunin lämmetä 225 asteeseen. Nosta kuuma astia uunista ja kaada siihen jauhotettu taikina (taikinan irrottaminen kohotusastiasta helpottuu jos teet sen jauhotuilla käsillä) taikinapalloa ei pidä muotoilla vaan se jätetään pataan sellaisena kun se sinne kaadettiin
Vaivaton leipä. Testasin tänään Lékuén leipäkäärettä ja täytyy sanoa, että yllätyin positiivisesti. Tein siis leipää kääreellä ensimmäistä kertaa ja vaikka oli kova houkutus lisätä taikinan sekaan mm
Kypsennä 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 1 tunti ja 30 minuuttia kunnes kirjolohikiusaus on saanut pinnalle kultaista väriä sekä kerma on imeytynyt perunoihin
Kaupallinen yhteistyö Deliciestin kanssa. “Nopeita, yksinkertaisia ja herkullisia ruokia”, kuuluu yleensä vastaus, kun huhuilen toiveita siitä, minkälaista reseptiikkaa blogiin tahdotaan lisää
Maanantaiaamu(yö). Herätyskellon piipitys klo 5. 43. Ylös sängystä kuin zombi, ensimmäiset käteen sattuvat vaatteet kaapista päälle ja meikkiä nassuun mahdollisimman nopeasti
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.