Jouluun kuuluu ihanat mausteiset tuoksut ja maut. Suunnitelmissa oli leipoa saaristolaisleipää, mutta kun silmiin osui Uusikuun joululimpun ohje, suunnitelma muuttui ja saaristolaisleipä sai odottaa
Halusin tehdä itse jotain leipää jota en ole ennen valmistanut, ja päätin kokeilla Focacciaa. Luulenpa, että kaikki tietävät mikä focaccia on, mutta kerrataan nyt vielä Wikipedian sanoin
Upota silakat seokseen. Paista silakat pannulla voissa pari minuuttia molemmin puolin. Tarjoa oopperakellarin silakat perunamuusin ja sitruunalohkojen kanssa
1. Irrota silakkafileistä nahka. Sekoita etikkaliemi ja kaada se fileille. 2. Pidä silakoita liemessä vähintään pari tuntia, mielellään puoli vuorokautta
Leikkaa valkosipulista kärki pois. Lorauta päälle öljyä tai voinokare, mausta ripauksella suolaa ja sokeria ja taita päälle vielä pieni rosmariinin oksa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.