Savukalan ja kesäkurpitsan yhdistelmästä saa mainioita kalapihvejä. Tarjoamalla ne tilli-sitruunakastikkeen kera niistä syntyy ihanasti kesäisen raikas ruoka
Lohipyörykät kannattaa tehdä jo edellisenä päivänä, antaa maun ja rakenteen tekeytyä, ja pistellä vasta seuraavana päivänä palleroiset parempiin suihin
Pyörittele taikinasta kostutetuin käsin lohipyöryköitä leivinpaperoidulle pellille. Kypsennä kalapullat 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia
Tarjoile lohipyörykät esimerkiksi perunamuusin ja salaatin kera. Tällä kertaa taas kalaherkkuja. ) Kalaahan tulisi syödä pari kertaa viikossa, mutta ainakin minun on myönnettävä, että se harmittavan harvoin toteutuu
Lohipyörykät (20 kpl). Tänään oli ihan pakko saada marokkolaista ruokaa. Innostuksen syynä oli tietysti eilen YLE Teemalla alkanut Ottolenghi's Mediterranean Feasts -sarja
Mitäs nämä nyt sitten ikinä ovatkaan, jotain lohipihvejä kuitenkin. ) Sikke Sumarin Ruokaa rakkaudella ohjelmaa katsoin eräs päivä ja siitä sainkin vinkin tehdä tällaisia
Nämä lohipyörykät ovat oikein maistuvia jo ihan sellaisinaan, mutta niiden seuraksi sopii loistavasti vielä esimerkiksi japanilainen ponzukastike, jossa pyöryköitä on kiva dippailla
Aasialaiset maut sopivat kivasti myös kalan kylkeen, joten isohkosta uunilohesta valmistui myös seuraavan päivän aasialaisittain maustetut lohipyörykät
) Lohipyörykät vaihtuivat siis tonnikala-pinaattipyöryköiksi alla olevan ohjeen mukaisesti ja mun on pakko myöntää, että näistä tuli aivan älyttömän hyviä eikä hieman ruma(hko) ulkonäkö anna ollenkaan oikeanlaista kuvaa pulleroisten mausta
Jauha kirjolohi monitoimikoneessa. Sekoita kalan sekaan kerma ja mausteet. Muotoile massasta kahden kastellun lusikan avulla pyörykäitä poreilevaan kalaliemeen ja anna kypsyä noin 4 min (Max 8 pyörykkää kerralla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.