Alkupala katkaravuista reseptejä

Pieni alkupala

Pieni alkupala

Viime hetkellä lisäsin kokonaisuuteen alkupalan, joka rakentui otetaan mitä kaapissa on- periaatteella
Avokado, My Love

Avokado, My Love

Klassinen, jos ei viikottain niin ainakin kuukausittain nauttimamme alkupala syntyy, kun avokado täytetään yksinkertaisesti turkkilaisella jogurtilla ynnä mielialan mukaan joko savuporolla tai katkaravuilla

Katkarapuleivos avokadokreemin kera

1. Avokadokreemi. Pane liivatelehti likoamaan veteen. Kuori avokado, poista siemen ja koverra malto. Soseuta avokado käsin tai koneella ja sekoita siihen limettimehu, murskattu puolikas valkosipulinkynsi, kerma sekä suola ja pippuri

Sinisimpukoita ja limettimajoneesia

1. Limettimajoneesi. Annostele munankeltuaiset, limettimehu, sinappi ja suola tehosekoittimeen. Pyöräytä muutama kierros ja lisää sitten öljy ohuena nauhana tehosekoittimen käydessä ensin pienellä teholla, sitten suuremmalla
HOTEL SVEITSI + ALENNUSKOODI HUONEVARAUKSEEN

HOTEL SVEITSI + ALENNUSKOODI HUONEVARAUKSEEN

Toinen alkupala omppusiili kuulosti myös hauskalta. Lasten omat alkupalat on hyvä idea ja mielestäni listalta löytyi muutenkin hyviä vaihtoehtoja lapsille
PEKONI-PARMESAN PERUNALETUT

PEKONI-PARMESAN PERUNALETUT

Letut voisivat olla aika kiva alkupala myös illanistujaisissa. Mun on tehnyt jo pitkän aikaa mieli paistaa perunalettuja
Kesän äyriäiscocktail

Kesän äyriäiscocktail

Majoneesi vain sitten on niin hyvä yhdistelmä äyriäisten kera, ja kylmä alkupala on ihanan helppoa valmistaa etukäteen
Samettinen parsakeitto

Samettinen parsakeitto

Aika ruokaisa eli voi käyttää jopa pääruokana, mutta pieni annos on myös mukava alkupala. Parsakokeilut sen kun jatkuu
Skagenröra

Skagenröra

Jos ravintolan ruokalistalla on toast skagen, se on aika vahva valinta alkupalavalinnakseni. Parhaimmillaan se on ehdottomasti itse kuorituista katkaravuista
Uusivuosi 2011 ja Divers menu 10

Uusivuosi 2011 ja Divers menu 10

Toinen alkupala oli "toast skagen" ja kaviaarileipänen. Kolmas alkupala olikin sitten hummeria vaniljalla maustetussa beurre monte-kastikkeessa sekä hummeriravioli