Klassinen, jos ei viikottain niin ainakin kuukausittain nauttimamme alkupala syntyy, kun avokado täytetään yksinkertaisesti turkkilaisella jogurtilla ynnä mielialan mukaan joko savuporolla tai katkaravuilla
1. Avokadokreemi. Pane liivatelehti likoamaan veteen. Kuori avokado, poista siemen ja koverra malto. Soseuta avokado käsin tai koneella ja sekoita siihen limettimehu, murskattu puolikas valkosipulinkynsi, kerma sekä suola ja pippuri
1. Limettimajoneesi. Annostele munankeltuaiset, limettimehu, sinappi ja suola tehosekoittimeen. Pyöräytä muutama kierros ja lisää sitten öljy ohuena nauhana tehosekoittimen käydessä ensin pienellä teholla, sitten suuremmalla
Toinen alkupala omppusiili kuulosti myös hauskalta. Lasten omat alkupalat on hyvä idea ja mielestäni listalta löytyi muutenkin hyviä vaihtoehtoja lapsille
Jos ravintolan ruokalistalla on toast skagen, se on aika vahva valinta alkupalavalinnakseni. Parhaimmillaan se on ehdottomasti itse kuorituista katkaravuista
Toinen alkupala oli "toast skagen" ja kaviaarileipänen. Kolmas alkupala olikin sitten hummeria vaniljalla maustetussa beurre monte-kastikkeessa sekä hummeriravioli