Ankka appelsiinikastike reseptejä

Ankanrintaa, appelsiinikastiketta ja kukkakaalipyrettä

Ankanrintaa, appelsiinikastiketta ja kukkakaalipyrettä

Ankka ja kastike osottautui herkulliseksi yhdistelmäksi. Appelsiinikastike. Ankka. Ankan ja appelsiinin makupari kasattiin lautaselle yhdistelemällä Murun ja Michel Rouxin reseptiikkaa sekä omaa höystöpankkia
Adventin ankka sai tyrnikastikkeen

Adventin ankka sai tyrnikastikkeen

Ankka on vakiosuosikki. Ankka kannattaa leikata hunajaisen kastikkeen päällä, jolloin pinta saa hyvän mausteisen maun
Uudenlaista ankkaa

Uudenlaista ankkaa

Usein tulee toistettua samoja tuttuja reseptejä, kuten ankanrintojen kohdalla appelsiinikastiketta. Eilen ajattelin päivän ruokia ääneen ja teini kysyi voisiko ankkaa tehdä jollain toisella tavalla
Ankkaa ja appelsiinia

Ankkaa ja appelsiinia

Appelsiinikastike. Ankka ei kuulu suosikkeihini, mutta päätin kokeilla kuitenkin. Eli alkuun halloumisalaatti, pääruoaksi ankkaa ja appelsiinia perunasoseen kera ja jälkkäriksi tein uuden keon tiikerimuffinsseja, koska eilinen satsi hävisi vikkelään

Saimaan rannalla

En tosin ole vielä kaikkien lomakiireiden keskellä kirjaa vielä kovin paljoa ennättänyt lukemaan, mutta kirjassa ruokaohjeet on kirjoitettu aakkosjärjestyksessä, niin kirjan alkupäästä nappasin ankka ja appelsiinikastike -reseptit
Ankkaa appelsiinikastikkeella

Ankkaa appelsiinikastikkeella

valkoviinipohjainen veadelmakastike, appelsiinikastike yms.   Aku ankka poloisen rintafilee on kyllä metson ja strutsin kanssa siivekkäiden olentojen kärkikastia, eikä unohdeta kyyhkyä
Ankanrintaa ja appelsiinifenkolia

Ankanrintaa ja appelsiinifenkolia

 Ankka on ehdottomasti yksi lempiraaka-aineistani. Kaada päälle runsaasti appelsiinikastiketta. Asettele ankkaa fenkolin vierelle reilu annos
Canard à l'Orange - Appelsiiniankka

Canard à l'Orange - Appelsiiniankka

Appelsiiniankka on ranskalainen klassikko vaikka myös kunniaa tästä ruokalajista ovat pyrkineet omimaan itselleen ainakin myös italialaiset
Appelsiiniankkaa

Appelsiiniankkaa

Appelsiinikastike. Ankka on kuolleista eläimistä lempparini ja sitä meillä syödäänkin aika usein, sekin kun on Espanjassa halpaa
Viikon raaka-aine (31): Appelsiini

Viikon raaka-aine (31): Appelsiini

Pääruokien klassikoihin kuuluu ankka appelsiinikastikkeella. Appelsiinit ovat ehkä piristävimpiä ruoka-aineita talvella ja alkukeväästä, kun tuntuu, että lumi ei lähde sitten millään, ja sittenkin kun lähtee, mikään ei vieläkään lähde kasvamaan

Food ToDo

Paahdettu ankka appelsiinikastikkeella. Sain Rouva Raadelmasta -blogin rouvalta mukavan haasteen. Tehtävä menee seuraavasti

Ankkaa SpaghettiPesässä resepti

Laita ankka kylmään paistinpannuun nahkapuoli pannua vasten, laita. ankka molemmin puolin ja laita uuniin nahka ylöspäin