Ankka marinadi reseptejä

Ankka meni Thaimaahan

Ankka meni Thaimaahan

Tein pitkittäisviillot nahkaan, että marinadi menee kunnolla ankkaan, sekä rasvanahka sulaa paremmin
Aasialainen paahdettu hanhenrinta

Aasialainen paahdettu hanhenrinta

käy ankka ihan yhtä hyvin. Meillä hanhi sai niskaansa aasialaisviritteisen marinadin. Sen verran hyvin on muuten aasialainen keittiö lyönyt itsensä läpi suomalaisten makuhermoihin ja valtavirtaan, että marinadin aineksia ei enää tarvitse edes metsästellä pitkin etnisiä kauppoja, vaan ne löytyvät ihan tavallisista supermarketeistakin
Ankkatäytteiset vietnamilaiset kevätkääryleet

Ankkatäytteiset vietnamilaiset kevätkääryleet

keskenään tasaiseksi marinadiksi. tällöin ankka jää vielä sisältä. Hiero marinadi ankanrintojen. uunivuokaan ja kaada mukaan myös mahdollisesti ylijäänyt marinadi
Vietnamilaiset ankkarullat

Vietnamilaiset ankkarullat

Sekoita marinadin ainekset keskenään ja laita muovipussiin marinoitumaan ankkojen kanssa. Niinpä ankkakin saa keväisen uuden garderobin ja kääriytyy vietnamilaisittain kesärullaan
Appelsiiniankkaa ja vesikrassisalaattia

Appelsiiniankkaa ja vesikrassisalaattia

Marinadi. Valinta osui miehen toimesta ankkaan. Ankan marinadi. Valitettavasti tämänkertainen ankkamme ei vaan tuntunut olevan yhtä laadukasta kuin yleensä

Oluessa haudutettua ankkaa ja korianteririisiä

Paloittele ankka 6-8 osaan ja leikkaa pois lähes kaikki rasva. Penslaa lihat marinadilla, peitä foliolla ja anna maustua 3 tuntia huoneenlämmössä tai 6 tuntia jääkaapissa. 1 ankka, n
Ankkaan tutustumista, portviiniä ja suklaata

Ankkaan tutustumista, portviiniä ja suklaata

Punaviinimarinadi kyllä toimi. Kumpikin meistä on tähän saakka syönyt ankkaa vain hyvin satunnaisesti ravintoloissa, eikä niistäkään kerroista ollut mitään mieleenpainuneita muistikuvia

Oriental Saslik uusilla perunoilla

Tämän ruoan kolme peruskomponenttia ovat suomalainen varhaisperuna, aasialaisvaikutteinen ankka ja venäläisvaikutteinen valkosipuli-kefiirikastike
Ankkaa ja sammakonreisiä

Ankkaa ja sammakonreisiä

Reidet sulamaan ja marinadiin. Ankka neljään osaan ja ranka pakastimeen odottamaan seuraavaa liemenkeittoa
Duck plate

Duck plate

Poista ylimääräinen marinadi ja kuivaa ankka. Tuttavallisemmin ankkalautanen vaan. Varmistin toki etukäteen, mitä marinadi oli syönyt ja ainoaksi ongelmaksi omassa ravitsemuksen viitekehyksessä totesin rypsiöljyn, jonka senkin kuivasin pois ennen paistamista