käy ankka ihan yhtä hyvin. Meillä hanhi sai niskaansa aasialaisviritteisen marinadin. Sen verran hyvin on muuten aasialainen keittiö lyönyt itsensä läpi suomalaisten makuhermoihin ja valtavirtaan, että marinadin aineksia ei enää tarvitse edes metsästellä pitkin etnisiä kauppoja, vaan ne löytyvät ihan tavallisista supermarketeistakin
keskenään tasaiseksi marinadiksi. tällöin ankka jää vielä sisältä. Hiero marinadi ankanrintojen. uunivuokaan ja kaada mukaan myös mahdollisesti ylijäänyt marinadi
Sekoita marinadin ainekset keskenään ja laita muovipussiin marinoitumaan ankkojen kanssa. Niinpä ankkakin saa keväisen uuden garderobin ja kääriytyy vietnamilaisittain kesärullaan
Marinadi. Valinta osui miehen toimesta ankkaan. Ankan marinadi. Valitettavasti tämänkertainen ankkamme ei vaan tuntunut olevan yhtä laadukasta kuin yleensä
Paloittele ankka 6-8 osaan ja leikkaa pois lähes kaikki rasva. Penslaa lihat marinadilla, peitä foliolla ja anna maustua 3 tuntia huoneenlämmössä tai 6 tuntia jääkaapissa. 1 ankka, n
Punaviinimarinadi kyllä toimi. Kumpikin meistä on tähän saakka syönyt ankkaa vain hyvin satunnaisesti ravintoloissa, eikä niistäkään kerroista ollut mitään mieleenpainuneita muistikuvia
Nyt vihdoin ja viimein päätettiin yhdessä avopuolison kanssa valmistaa ensimmäistä kertaa ankkaa. Huoneenlämpöinen liha marinoidaan appelsiinimarinadissa n
Poista ylimääräinen marinadi ja kuivaa ankka. Tuttavallisemmin ankkalautanen vaan. Varmistin toki etukäteen, mitä marinadi oli syönyt ja ainoaksi ongelmaksi omassa ravitsemuksen viitekehyksessä totesin rypsiöljyn, jonka senkin kuivasin pois ennen paistamista