Pese punajuuret huolellisesti mullasta, kuivaa. Kuori punajuuret, jos ne ovat isoja ja paksukuorisia. Leikkaa punajuuret puoliksi tai halutessasi neljään osaan
Sekoita sitten marinadi, eli balsamico, hunaja ja oliviiöljy. Marinoidut punajuuret. Punajuurethan sopivat venäläiseen keittiöön ymmärtääkseni hyvin ja ovatkin osa sitä perinnettä
Pese punajuuret ja halkaise kahtia. Mutta entä balsamicolla maustettu punajuuripyree, toimisiko se. Yleensä punajuuret kannattaa keittää kokonaisena ja kuorittamatta, että maut jäävät juurikkaaseen
Balsamico-glaseeratutpunajuuret. Lohko kuoritut punajuuret neljään osaan ja laita uunivuokaan. Paahdettuihin, balsamicolla marinoituihin punajuurin löytyi puolestaan idea Alkon sivuilta
balsamicoa. Kypsennä ensin punajuuret. Kuorin ja paahdoin oliiviöljyllä, suolalla, siirapilla ja balsamicolla maustettuja punajuurilohkoja uunissa, kunnes ne olivat kypsiä
balsamicoa. Paahda ensin punajuuret. Lorauta jäähtyneen marinadin joukkoon balsamicoa tai balsamiviinietikkaa ja jatka kastiketta tarvittaessa oliiviöljyllä sekä lisää mausteita, sekoita hyvin
Kuori punajuuret ja leikkaa ne lohkoiksi. Kaada punajuuret leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paahda niitä 200-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia, tai kunnes ne ovat napakan pehmeitä. 2 rkl balsamicoa