Perinteissä saltimboccassa broilerin pinnalla tai välissä on salviaa ja parmankinkkua. Vahva ja omaleimainen salvia jakaa mielipiteitä, öljyssä se antaa lihaan sopivan hennosti makua
rakuuna, basilika, salvia,. Nämä kokonaiset broilerit oli maustettu Barbeque maustesekoituksella. Kuutioi voi ja levitä se sekä valitsemasi yrtit (mulla sattui olemaan salviaa) myös nahan
Asettele salvian lehdet broilerin fileiden päälle. Alkuperäinen Saltimbocca alla Romana valmistetaan vasikasta, mutta tällä kertaa me valmistimme Saltimboccan broilerin fileestä
1 kokonainen luomukana tai –broileri. Granaattiomenakana on mausteisen makeahkoa, loppusyksyn lohtua. Ihminen tarvitsee tauon, hiljaisen viikonlopun, jolloin
Sekoita huoneenlämpöinen voi, rosépippurit ja salvia ja vatkaa voimakkaasti. Pane broileripalat, laakerinlehti, selleri, timjami, porkkana, purjo ja perunat kattilaan
Saltimboccahan voidaan perinteisesti valmistaa kanasta tai vasikasta, mausteena käytetään salviaa, toisinaan väliin laitetaan myös juustoa ja leike kääritään ilmakuivattuun kinkkuun
Ensimmäiset kokeilut broilerilla eivät räjäyttäneet broilerinkulutusta vielä nykyisiin lukemiin. Mausteista erityisen hyviä aivojen terveydelle ovat basilika, inkivääri, kurkuma, mustapippuri, rosmariini, sahrami, salvia, kardemumma, vanilja – listalle mahtuu lähes koko maustevaraston sisältö
mustapippri, paprika, salvia. Juustoinen hedelmäbroileri on idea taannoiselta Viipurin matkaltani. Söin yhtenä päivänä lounaaksi broilerinfilettä mikä oli täytetty kuivatuilla hedelmillä ja juustolla
Isojen kanafileiden sijaan voi myös käyttää broilerin sisäfileitä. The juttu tässä ruoassa on tuore salvia ja tuo kinkku, mikä pyöräytetään kanapalan ympärille
tuoretta salviaa. niin, että ruskistin vuokaan myös broileria, jolloin ruuasta tuli tuhti ateria. Tämä olikin siitä hyvä ruoka, että sain upotettua siihen aika ison määrän salviaa, timjamia ja vielä persiljaakin, kun koristelin uunista otetun vuokan sillä