Ohuiksi lohkoiksi leikkaamieni sitruunoiden kuoret olivat muhineet padassa hyytelömäisen pehmeiksi, ja ne pystyi syömään - ja kannattaakin, koska ne antoivat koko ruualle taivaallisen maun
Tänään padassa kypsyi broileria. Ruoan valmistaminen taginepadassa on huolettoman helppoa. Savipadassa kypsentäminen antaa myös oman kotoisen makunsa ruokaan
Ruskista koipipaloja öljyssä isossa pannussa/laakeassa padassa. Varoitus. Runsassuolainen. Törkeän maukas. Jotenkin niin vahingossa syntyi keittiössäni vähän välimerellinen ruoka ja voin sanoa, että paatuneet makunystyräni saatiin hereille kun aurinkokuivatut tomaatit olivat muhineet oikein mehukkaan pehmeiksi kastikkeessa
Ruskista (paloitellut) fileet paistinpannulla/padassa tilkassa öljyä molemmin puolin. Vaan ihan hyvin ne sekoittuvat näin pienessä määrässä siinä pannullakin/padassa
1. Pane kanapalat pataan, kaada päälle vettä, niin että ne peittyvät ja kuumenna kiehuvaksi. Kuori vaahto, lisää kanaliemikuutiot, porkkanapalat, laakerinlehti, sipuli ja pippurit
Vihannekset voi vaihtaa vaikka porkkanoihin tai valkoparsaan - pääasia, että padassa on sinun lempiainekset ja riisi on mahdollisimman tahmaista ja pohjasta hieman kärähtänyttä
Liuota liemikuutiot kiehuvaan veteen padassa. 1. Laita broilerinpalat joukkoon ja keitä yhdessä laakerinlehden, porkkanapalojen ja sipulilohkojen kanssa kannella peitettynä 35-40 minuuttia
Sulata voi padassa ja pane luut pataan. 1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Huuhtele ja kuivaa broileri hyvin sisältä ja ulkoa ja mausta se sisältä persiljalla, rosmariinilla, suolalla ja pippurilla
Sulata voi tilavassa padassa. Mieleeni on painunut vuosia sitten helsinkiläisessä Parrilla Española -ravintolassa syömäni mehevä valkosipulikana, joka oli valmistettu luineen nahkoineen päivineen
1. Maustaa broilerinpalat suolalla ja pippurilla. Ruskista ne voissa kauttaaltaan. 2. Viipaloi sienet. Laita ne ja sipulisilppu pataan ja paista voissa, kunnes sienet alkavat ruskistua
Lämmitä padassa 2 rkl öljyä ja freessaa siinä hetken miedolla lämmöllä mausteita eli sitruunaruoho, inkivääri, chilit, valkosipuli, jauhettu korianteri, jeera