Tarjoa bulgogin kanssa riisiä. Parhaat viipaleet saat kohmeisesta lihasta. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada seos lihaviipaleiden päälle, kun sokeri on liuennut
Beef Bulgogi, klassikko koreasta, eikä suottaBeef Bulgogi on lukemani mukaan korealainen klassikko. Mutta juttuna on tässä mielestäni kunnolla ja oikein paistettu liha
Korealainen makumaailma ja ruuanlaittotapa vaan puhuttelee. Marinoitu ja grillattu naudanliha, "tuli-liha", kuten nimen voi kääntää, on yksinkertainen valmistaa ja lisukkeita voit vaihtaa mielen mukaan
KorealainenBulgogi oli ehdottomasti meidän molempien suosikki. Valmista marinadi sekoittamalla ruokalusikallinen vettä ja BBQ Bulgogi-mausteseosta kulhossa
Sekoita Bulgogi marinadi- ja grillauskastike majoneesiin ja tarjoile se kuumien pannukakkujen kanssa, kastiketta voi valuttaa pannukakkujen päälle myös sellaisenaan
Löysin kuitenkin hyvännäköisen ohjeen bulgogiin, marinoituun lihaan. Valmis bulgogi. Nyt kun makumaailma on vielä jotenkin muistissa, ajattelin yrittää itsekin toistaa sitä
Bulgogia, elinaudanlihaa ja mausteista soijamarinadia tai kastiketta, olemme ystävien kanssa tiristelleet yhdessä racletella, joka on pariinkin otteeseen todettu erittäin toimivaksi osaksi raclettesettiä
Viime perjantaina ajattelimme tehdä bulgogia kotona, ja vaikkakaan emme ottaneet kannettavaa kaasuliettä keittön pöydälle vaan paistoimme lihat ihan normaalisti liedellä pannulla, lopputulos oli ihan älyttömän hyvää
Korealainen suosittu talviruoka bulgogi tarkoittaa grillattuja lihaviipaleita, jotka saavat ruskean värin ja rapean pinnan tulikuumalla rautaparilalla ja/tai avoliekin päällä grillattaessa
Vaikka korealainen keittiö on rajallinen verrattuna tunnetuimpiensa naapurimaidensa Kiinan ja Japanin ruokakulttuureihin, ei siltä puutu kekseliäisyyttä
Kirja ei antanut valmista reseptiä, mutta luetteli että Korealainen pulgogi tai bulgogi valmistetaan nopeasti paistetusta suikaloidusta naudasta, jonka marinadissa on raastetun omenapäärynän lisäksi sitruunamehua, riisiviiniä, seesamöljyä, seesamsiemeniä, valkosipulia, soijaa ja sokeria