Myöhemmästä Glorian Ruoka & Viinin numerosta löysimme yleisesti mausteiselle lohelle sopivaksi viinisuositukseksi uusiseelantilaisen rosekuohuviini Lindauer Rosén, joka tuntui käyvän tämän lohen kanssa mainiosti yhteen
Jambalayastakin on useita versioita ja Kreoli/Cajun -vaikutteista voi lukea lisää esim. En keksinyt muutakaan selitystä, kuin että kyseessä on hyvin pitkälti samanlainen ruoka kuin paella, mutta enemmän Yhdysvaltojen eteläisten osavaltioiden hengessä
Täytteenä oli eilisen jämät, eli paistettua jauhelihaa ja sipulia, mausteena valkosipuli ja cajun. Ruoka oli todella hyvää, mutta ensi kerralla lämmitämme jääkaappikylmät täytteet
Itse lisäsin leivänpäälle ennen pekonia vielä cajun majoneesia tällä ohjeella. Tämä on melko varmasti epäterveellisin ruoka jota olen tehnyt, mutta niiiiiin hyvää
Taputtele kanan sisälle vajaa ruokalusikallinen NoMU Cajun Rubia. Halutessasi habanero -version, korvaa osa NoMU Cajun versiosta Poppamiehen habanerojauheella
Ainekset 250 g paistijauheliha 1 kananmuna rkl spelttihiutaleita rkl tomaattipyrettä, dijonia cajun mausteseosta soijaa ja ssweet thai chiliä valkosipulitahnaa (maldon)suolaaOhjeet sekoita kaikki ainekset ja laita vaikka muffinssivuokaan tai paista pannulla pihviksi tai pulliksi paista 200 C puolisen tuntia, vähän koosta riippuen Tästä tuli kuusi isoa pyöryläpullukkaa