Chorizo peruna reseptejä

Espanjalainen munakas uunissa

Espanjalainen munakas uunissa

tomaattia, paprikaa, chorizoa, papuja, sieniä etc. Perusraaka-aineet ovat kuitenkin itse kananmuna ja keitetty peruna
Gastrodontin Espanja - Osa 1: Tapas.

Gastrodontin Espanja - Osa 1: Tapas.

Tortilla españoleaPaistettua valkosipulileipää ja chorizoa. Uudesta maailmasta tulleiden laivojen lasteista Espanjalaiset löysivät tomaatin, chilin, paprikan, perunan, kaakaon, vaniljan, monia eri papuja ja maissin
Espanjalainen munakas uunissa

Espanjalainen munakas uunissa

tomaattia, paprikaa, chorizoa, papuja, sieniä etc. Perusraaka-aineet ovat kuitenkin itse kananmuna ja keitetty peruna

Tomaattinen possupata

Leikkaa chorizon viipaleiksi ja lisää yhdessä pimentosilpun kanssa. 1 chorizo-makkara. 1. Silppua sipuli ja kuullota se öljyssä padassa
Pehmeä perunakeitto

Pehmeä perunakeitto

Kasvissyöjille sellainen pettymys, että kanaliemi ja chorizo ovat kyllä olennaisia aineksia. Peruna on pyöreä
Parsapyttipannu

Parsapyttipannu

Sekoita peruna ja chorizo-kasvissekoitus yhteen ja tarjoa kananmunien kanssa. Leikkaa chorizo siivuiksi
Lämmin Chorizo-Perunasalaatti

Lämmin Chorizo-Perunasalaatti

Paista kunnes chorizot ovat rapeita ja perunat saaneet kauniin paistopinnan. Perinteinen nakki vaihtuu mausteiseen chorizomakkaraan
Espanjalainen uuniperuna

Espanjalainen uuniperuna

Täytä peruna aiolilla, chorizomuruilla ja manchego-raasteella ja laita perunat vielä uuniin grillivastuksen alle muutamaksi minuutiksi
Syyskokkailua ilman kikkailua

Syyskokkailua ilman kikkailua

Purjo-perunakeitto on aina suosikkini, tällä kertaa chorizosuikaleilla ja herkkusienisiivuilla höystettynä
Tie miehen sydämeen: Chorizopannu

Tie miehen sydämeen: Chorizopannu

Lisäkettä tämä pannu ei välttämättä olisi tarvinnut, mutta halusin kokeilla löytämääni peruna ohjetta, josta lisää myöhemmin
Chorizopannu

Chorizopannu

Tämä on oivallinen keino käyttää ylijääneet paahdetut perunat tai jääkaapin perukoilta löytyvät vanhaksi menossa olevat uudet perunat - niihin kun en koskaan ehdi kyllästyä, joten sesongin edetessä ne saavat uuden elämän mitä ihmeellisimmissä muodoissa (kokeilkaa vaikka näitä cocktail-herkkuja
Uunipyttipannu ja raparperikiisseli

Uunipyttipannu ja raparperikiisseli

Itse valitsin krakovanmakkaran, mutta esimerkiksi chorizo tai bratwurstikin varmasti toimisivat. Kuutioi perunat ja porkkanat