Dashi-liemi (ohje alla). Tässä kimchi-ramenissa liemen pohjana on siitakesienistä tehty dashi, joka on maustettu karamellisoduista sipulista, valkosipulista, korealaisesta chilitahnasta, misosta, sojakastikkeesta ja mirinistä tehdyllä maustetahnalla
Kiehauta dashiliemi ja lisää sekaan kasvisliemikuutio, etikka ja soija. Valmista dashi (erillisessä linkissä ohje) mielellään päivää etukäteen, mutta tarvittaessa valmistuu puolessa tunnissakin
Kiehauta dashi/kasvisliemi/vesi. Joskus aina rupean kaipaamaan kiinalaisten ravintoloiden täyteläisiä keittoja, jotka ovat ihanan suolaisia ja paksuliemisiä
"Pakolliset" ainesosat näyttävät olevan matutake, sake, mirin ja dashi. TarvitsestMatsutake no dobinmushi tarjotaan erikoisella tavalla teekannusta ja liemi juodaan ensin sake-kupista