Pakasterapujen elvytys ja muita rapujuhla vinkkejäLiemipakasteravuille. Mutta liemi pitää tehdä toki itse, koska se paketin valmis liemi on tosi ällöttävä ja tunkkainen Ruokaa fiiliksellä
Pakasterapujen elvytys Kiehauta liemi ja lisää kruunutilli. Anna hautua viitisen minuuttia ja jäähdytä liemi haaleaksi. Sekoita vesi, suola ja sokeri kattilassa Maku.fi
Viinisiskojen rapurallattelut Kaada sulatettujen rapujen oma liemi pois. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta hankkia kotimaisia rapuja, niin olen jo menestyksekkäästi vuosien ajan tehnyt pakasteravuille erityisen elvytysliemen Happylobster
Rapuaika alkaa – ravut voi keittää myös olutliemessä Jäähdytä liemi ja nosta ravut siihen. Olutliemi rapujen keittoon. Valmista kuten tavallinenkin keitinliemiPenan loki
Rapuaika Kaada haalea liemi jäisten rapujen päälle. Elokuu on taas täällä ja se tarkoittaa rapukauden käynnistymistä Chic, Conservative and Chanel
Rapuvoi ja rapuliemi Mikäli niitä ei tee heti, kannattaa lieminkin pakastaa käyttöä odottamaan. Rapuvoi on kauniin oranssia, mutta rapuliemi on hieman samean väristä Hiidenuhman keittiössä