Hirven sisäfileetä ja liemen keittelyä Näin liemi saa rauhassa jäähtyä, mutta koko yön luista uuttuu makua. Samalla, kun luuliemi porisi kattilassa, valmistin hirven sisäfileestä maukkaan aterian, jolle löytyi kaapista valmiina kaikki tykötarpeetkin AITOA ARKIRUOKAA
Aladobi eli lihahyytelö Lihahyytelön voi jäniksen sijaan tehdä myös hirven, peuran, kauriin, villisian ja riistalintujen luisesta lihasta Terveiset ravintoketjun huipulta
Karhunvatukkakastike hirvenlihalleSky-liemihirvenluista valmistetaan näin. Karhunvatukkakastike valmistetaan hirvenluista keitetystä sky-liemestä Ruoka.fi
Pho-keitto hirvenniskasta Nosta lihat varovasti liemestä, riivi liha irti luista ja laita syrjään odottamaan. Siivilöi liemi esim Kärähtäneet
Hirvikastike vailla vertaaHirvenluista ja varsinkin kyljestä saa loistavaa lientä keittämällä. Olin muutama viikko sitten leikkaamassa hirven ja kauriin ruhoja AITOA ARKIRUOKAA