Yksi oma lempiravintola Helsingissä on modernia aasialaista keittiötä edustava BW-ravintoloiden (Tomi Björck & Matti Wikberg) vuonna 2011 perustettu Gaijin
No, Gaijin keittokirjasta oli todella suuri apu ja mitään kikkailuja ei tämän suhteen tarvittu. Beef Bulgogi, klassikko koreasta, eikä suottaBeef Bulgogi on lukemani mukaan korealainen klassikko
Sen takia toinen teille tarjoamani maistiainen Gaijinin keittokirjasta on grillattua porsaankylkeä. Sain arvottavaksi Gaijinin keittokirjan signeerattuna
Gaijin, Helsinki. Bistroutuminen on päivän trendi. matala kynnys, mutkattomuus, rentous, laadukkaat raaka-aineet ja niiden monipuolinen hyödyntäminen ja hyvä hinta-laatu -suhde on se juttu
Gaijin. Gaijin yhdistelee nimensä mukaisesti varsin vapaasti Aasian eri keittiöiden perinteitä – gaijin on japania ja tarkoittaa muukalaista, muukalaisille sallitaan kaikenlaiset oudot tavat Japanissa
Gaijin. Gaijin on tyylikäs lahjakirja, jossa on mielenkiintoisella tavalla yhdistetty ravintoloiden reseptiikkaa ja kertomuksia vaikutteiden hakureissuilta maailmalta
Iina Hopsu, Ravintola Gaijin, Helsinki. Ronny Malmberg, Ravintola Gaijin, Helsinki. Tällä viikolla kisataan myös Vuoden Tarjoilija -kilpailussa, joka on tuotu Vuoden kokki -kisan rinnalle