Hans välimäen reseptit reseptejä

Simpukoita, viiniä ja kaksintaistelu

Ensimmäisenä käsittelyssä oli tämä HansVälimäen Ruokaa Ranskasta Hansin tapaan, kirja, jossa on erittäin monta kiinnostavaa reseptiä sekä mukavat pikku tarinat niiden taustalta

MEX-MEX, TURKU

Ihan siinä määrin, että meillä vieläkin, kaikkien näiden vuosien jälkeen, lensi vaahto suupielistä, kun innostuimme Turun vierailulla Ulin kanssa sättimään HansVälimäen käsittämättömän ignoranttia tuomarointia Top Chefissä, oliko se nyt 2012, kun ohjelmassa kilpaili meksikolainen Eder Rodriguez (Taisi silloin olla töissä Smörissä)

Helppo ja herkullinen rieskakakku

Kiitos kaikille Rouva Raadelman rakkaimmat reseptit -blogin lukijoille ja aivan erityisesti Turun Sanomien huikeille Ruoka-osion toimittajille yhteisestä taipaleestamme
Ranska menu, melkein

Ranska menu, melkein

Reseptit alku- ja pääruokaan olivat siis HansVälimäen keittokirjasta, josta aiemmassa postauksessa jo mainitsinkin