Hans välimäen reseptejä

Mukana Haasta Hans -tuomaristossa!

Mukana Haasta Hans -tuomaristossa!

Oli kutkuttavaa pitää sisällään tietoa, että olen pian maistelemassa Michelin-tähdillä kruunatun keittiömestari Hans Välimäen ruokia
Simpukoita, viiniä ja kaksintaistelu

Simpukoita, viiniä ja kaksintaistelu

Ensimmäisenä käsittelyssä oli tämä Hans Välimäen Ruokaa Ranskasta Hansin tapaan, kirja, jossa on erittäin monta kiinnostavaa reseptiä sekä mukavat pikku tarinat niiden taustalta
Ystävänpäivän sydänpizzat

Ystävänpäivän sydänpizzat

Hans Välimäen tomaattikastike. Ystävänpäivä on pian täällä ja nyt on hyvä aika miettiä herkkuja kyseiselle päivälle
Paras maksalaatikko

Paras maksalaatikko

Ohje on yhdistelmä Hans Välimäen Mummola-kirjan ohjetta sekä uudemman tuttavuuden, Verna Kaunisto-Feodorowin Reseptien Aarteet (Gummerus) kirjan ohjetta
Täydellisten ranskalaisten jäljillä

Täydellisten ranskalaisten jäljillä

Hans Välimäen vinkistä valmistan ranskalaiset nykyisin aina jauhoisesta perunalajikkeesta ja keitän haluamaani muotoon leikkaamani perunat ennen friteeraamista lähelle hajoamispistettä
Sillikaviaari

Sillikaviaari

Hyväksi todettu ohje on löytynyt Hans Välimäen Koti keittiössä - kirjasta johon se on listattu "dagen efter" -ruokien alle
Kukkoa viinissä

Kukkoa viinissä

Kyseinen ruoka on roikkunut jo vuosikausia kokeiltavien ruokalajien listallani, jonne se alkujaan taisi nousta Hans Välimäen viinikukkoreseptin innoittamana
Uunijäätelöö!

Uunijäätelöö!

Tässäpä ohje uunijäätelöön Hans Välimäen tapaan. Makujen Salaisuudet/ Hans Välimäki. Tässäpä ohje uunijäätelöön Hans Välimäen tapaan
Mummin kaalilaatikko

Mummin kaalilaatikko

Tämä ohje on alunperin Hans Välimäen ihanasta keittokirjasta “Mummola” (Otava). Mummin kaalilaatikko. Tämä ohje on alunperin Hans Välimäen ihanasta keittokirjasta “Mummola” (Otava)
Ystävänpäivän sydänpizzat

Ystävänpäivän sydänpizzat

Hans Välimäen tomaattikastike. Ystävänpäivä on pian täällä ja nyt on hyvä aika miettiä herkkuja kyseiselle päivälle
Raparperitorttu

Raparperitorttu

Leivoin tortun Hans Välimäen ohjeen mukaan. Raparperi kasvaa jo kesän toista vaihetta. Sain ison nipun raparperia,