Jäljellä oleva rasva oli tässä vaiheessa myös helppo poistaa. Jo keväästä lähtien on kaikki ruokalehdet, niin kotimaiset, kuin vaikkapa ruotsalaiset sekä myös seuraamani ruokablogit olleet täynnä riivitty possu/nyhtöpossu/pulled pork -ohjeita
Annos on helppo ja nopea koota, pitaleipä viilletään varovasti taskuksi ja sisään laitetaan lihat, perunat, vihannekset ja kastiketta oman mielen mukaan
Tämä olikin helppo operaatio sitkeiden ja vahvojen kalvojen takia. Nauta oli maustettu merisuolalla, pippurilla ja grillimausteella, possun uuniliha oli kaupan marinoima, jonka dippasin itse tekemässäni marinadissa
Jokaiselle lihalle on omat kastikkeensa, mutta tänään esimerkkinä on Char Siu, koska tämä grillipossu on sellainen että sitä leikellään mukaan moneen muuhun kiinalaiseen ruokaan ja se on helppo valmistaa suomalaisista aineksista
Liha maustuu tasaisesti ja sitä on helppo käsitellä jääkaapissa. marinadipossulle. Valmista marinadi. Tällä kertaa halusin käyttää jääkaapissa olevaa korealaista gochujang-chilitahnaa possun marinointiin