Leipä oli helppo tehdä ja maistui tosi maukkaalle. Kokkaa ja kuvaa kurssin satoa tämäkin eli mehevä vaaleareikäleipä sekä porkkanapestoa, porkkanapeston teinkin jo Ruokapankkiin aikasemmin
Helppovaaleahapanjuurileipä. En perehdy tässä nyt enempää hapanhuureen, joten jos sinulla ei ole kokemusta vaaleastaleipäjuuresta, kannattaa googlettaa asiasta hakusanoilla vaalealeipäjuuri
Hienonna tumma ja vaalealeipä erikseen. Tätä helppoa ja Ahh, niin suussasulavan ihanaa voileipäkakkua olen kaksikertaa tehnyt ja molemmilla kerroilla on kakku meinannut loppua kesken
Jos sinulla ei ole valmista sitruunavinaigrette, katso ohje tästä tai käytä sitruunan mehua tai vaaleaa viinietikkaa saadaksesi pientä kirpeyttä kastikkeeseen
Aseta leipäympyrät vadille. 4 viipaletta vaaleaaleipää. 1. Ota leivistä pyöreitä paloja lasin avulla, paista ne nokareessa voita pannussa kunnes ne ovat rapeita
vaaleaa siirappia. Leipä oli ihanaa. Mielestäni kaikki voimakkaat, jouluiset mausteet sopivat leipään. Leipä on valmis, kun pinta on syvän ruskea ja sisus kiinteä
Aineksia on paljon, mutta tekotapa on erittäin mutkaton ja helppo. Jätin simpukat pois (olen ainoa perheestä, joka niistä tykkää) ja käytin vaaleana kalana turskaa
2 viipaletta vaaleaaleipää ilman reunoja, muruina. 1. Poista sisälmyspussi ja kuivaa lintu kuivaksi. Hiero siihen sisä- ja ulkopuolelle sitruunaa, mausta suolalla ja pippurilla