Hermesetas. Nyt olisi jaossa herkkuakin herkumpi gluteeniton suklainen kääretorttu jossa valkoisen sokerin sijaan olen käyttänyt Hermesetaksen SteviaSweet Crystal makeuttajaa
Hermesetas on lanseerannut tänä keväänä uuden korvikkeen sokerille – Stevia Sweet Crystalin – joka sopii hyvin ruuanlaittoon, leivontaan ja makeutukseen
Hermesetas. Nyt olisi jaossa herkkuakin herkumpi gluteeniton suklainen kääretorttu jossa valkoisen sokerin sijaan olen käyttänyt Hermesetaksen SteviaSweet Crystal makeuttajaa
Hermesetas sweet crystal). Vatkaa munankeltuaiset ja kidemuotoinen stevia keskenään kulhossa. Lisää höyryävä mantelimaito kokoajan vatkaten keltuais-stevia-seoksen joukkoon
Hermesetas sweet crystal). Vatkaa munankeltuaiset ja kidemuotoinen stevia keskenään kulhossa. Lisää höyryävä mantelimaito kokoajan vatkaten keltuais-stevia-seoksen joukkoon