Hiivaleipä rapea kuori reseptejä

Como-järven leipä – Pane di Como

Como-järven leipä – Pane di Como

Leivässä on ohut rapeakuori ja sisäpuoli on reikäinen, mutta tiiviimpi kuin esimerkiksi ciabattassa tai pan bigiossa
lltapalaleipää

lltapalaleipää

Kaivelin kaapista myös vähän luomuvehnäleseitä, hiivaleipäjauhoja ja ripauksen suolaa. Näin leipään ehtii muodostua korkealla lämmöllä rapeakuori, mutta leipä ei pala paistaessa
Manitoba cream jauhoja saa vihdoin Suomesta!

Manitoba cream jauhoja saa vihdoin Suomesta!

Pussillinen jauhoja maksaa reilut kaksi euroa, vähemmän kuin tavallinen hiivaleipä valmiina. Kuinka saada aikaan ihanteellinen lopputulos, jossa rapeakuori ja pehmeä sisus ovat kohdallaan
Panmarino – Rosmariinileipä Ferrarasta

Panmarino – Rosmariinileipä Ferrarasta

Hän halusi leivän, jossa tuoksuu ja maistuu rosmariini, jonka kuori on rapea ja ohut, jossa on pehmeä sisäpuoli ja joka säihkyisi kuin timantit
Patonki

Patonki

Patonki (4 rapeaa patonkia). 10 dl jauhoja (vehnä, hiivaleipä, sämpylä. (Rapeakuori = kaada uunin pohjalle vähän vettä paiston ajaksi ---> höyry) Patonki (4 rapeaa patonkia). 4 rapeaa patonkia. 10 dl jauhoja (vehnä, hiivaleipä, sämpylä
Rapeat patongit

Rapeat patongit

Rapeat patongit (4 kpl). 10 dl jauhoja (vehnä, hiivaleipä, sämpylä. (Rapeakuori = suihkuta patonkien päälle suihkepullolla hiukan vettä tai kaada sitä uunin pohjalle paiston alussa --->> höyry) Rapeat patongit (4 kpl). 10 dl jauhoja (vehnä, hiivaleipä, sämpylä