Lanttukukon kuori reseptejä

Lanttukukko

Lanttukukko

Kuori. Kuori ja kuutioi lantut. Valmista kuoritaikina seuraavaksi. 700g Lanttua kuorittuna. Perinteinen ruoka meillä päin
Lanttukukko

Lanttukukko

Kuori lanttu ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Voitele kovettunut kuori voilla. Ota kukko uunista ja peitä se esimerkiksi huovalla, että sen kuori pehmenee
Lanttukukko

Lanttukukko

Taikinan kohotessa, kuori ja paloittele lantut viipaleiksi. Meidän perheen perinteinen syksyn perinneruoka on lanttukukko, yksi lapsuuteni perinneherkku
Lanttukukko

Lanttukukko

Kuori lanttu ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi. Tee lanttujen kypsyessä kuoritaikina. Voitele kovettunut kuori voilla
MAAILMAN PARAS LANTTUKUKKO

MAAILMAN PARAS LANTTUKUKKO

Kuori ja lohko lanttu siivuiksi. Olen ylpeä karjalaisista juuristani. Karjalanpiirakoita, sultsinoita ja vatruskoita – siinä vasta settiä, joka pesee tämän päivän street foodit

Lanttuvuoka ruiskuoressa

Lanttujen päälle levitellään pekonia ja päälle tehdään rukiinen taikinakuori. Tarkistetaan lanttujen kypsyys ja annetaan vielä tekeytyä liinan alla, jolloin kuori pehmenee
Perunakukko / peruna-lihakukko

Perunakukko / peruna-lihakukko

Tällä ohjeella voi soveltaa myös lanttukukon. kuoritaikina. Kuoritaikinan valmistus. Kuori ja huuhtele perunat
Gluteeniton lanttukukko

Gluteeniton lanttukukko

Seuraavaksi valmistin kuoritaikinan. ) Kuorin ja huuhdoin palaset ja leikkasin ne 3 - 5 mm viipaleiksi. Kukkoa paistetaan uunissa +200'C, kunnes kuori on saanut väriä. Sitten kukko kääritään alumiinifolioon ja haudutetaan +125'C 4 - 6h, jotta täyte ja kuori pehmenee
Lanttukukko

Lanttukukko

Kuori. Kuori lantut ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi,. Loman kunniaksi ajattelin tehdä sellaista herkkua,
Lanttukukko à la Antti

Lanttukukko à la Antti

Taikinakuori. Kuori lanttu ja viipaloi ohuiksi siivuiksi. Mieheni teki viikonloppuna ensimmäistä kertaa lanttukukkoa ja lopputulos oli älyttömän hyvä
Lanttukukko

Lanttukukko

Kuori ei ollut liian kova ja täytettä reilusti. Kuori taikina. Kuorin ja kuutioin lantut, keitin ne suolavedessä kypsiksi
Lohkopiirakka

Lohkopiirakka

Paksukuorista umpipiirakkaa, joka vaatii pitkän kypsymisajan ja johon täytteet laitettiin raakoina, nimitettiin Pohjoiskarjalassa ja Laatokankarjalassa kukoiksi
Vatruskat

Vatruskat

Kuori perunat ja laita ne kiehumaan. Vatruskat ovat karjalainen perinneherkku, joka on melkeinpä mennyt minulta ohi
Lanttupiiraset

Lanttupiiraset

Miksi ne jäivät lanttukukon varjoon, en tiedä. Kuori ja pilko lantut ohuiksi siivuiksi. Kauli taikinasta ohuita pyöreitä kuoria (kuin karjalanpiirakankuoria, mutta hiukan paksumpia)
Lanttukukkoset

Lanttukukkoset

Kuoritaikinan voi tehdä pelkästään ruisjauhoista, mutta voi joukkoon sekoittaa hieman vehnäjauhojakin sitomaan taikinaa enemmän ja hieman miedontamaan rukiin makua