Paistoin viime viikolla metsämiehille mökille mukaan otettavaksi jauhelihapihvit. Käytössä oli vain hirvenlihaa, sipulia ja pelkistetty maustevalikoima
Herkulliset ja mehevät hirvipullat jaloviinakermakastikkeessa on syysruokaa parhaimmillaan. Tarjoa suomalaisten hirvipullien ja jaloviinakastikkeen kanssa uunissa paistettuja lohkoperunoita ja puolukkasurvosta
Olisikohan tämä nyt sitten semmonen mettämiehen erikoinen. Ainakin tuo oma ukko hyrisi siihen malliin tätä suuhun lapatessaan, että taitaapa vain ollakin
Hirvipullat. Useimpien suomalaisten riistaeläinten metsästysajat ajoittuvat syksylle, joten loppuvuotta kohti pitenevät illat ovat oivallista aikaa ryhtyä valmistamaan kotimaan metsistä hankittua lihaa, mikäli sitä suinkin on saatavilla
On taas se aika vuodesta kun Viini ja Ruoka valtaa Kirjamessujen ohella Helsingin Messukeskuksen. Tapahtuma on itselleni eräänlainen virstanpylväs, sillä juurikin kyseisessä tapahtumassa pari vuotta sitten heräsi oma mielenkiintoni viinimaailmaa kohtaan
Helmikuu jatkui arkisena kuukautena ja siihen sopii vaikka yksinkertaiset hirvipullat. Minusta on mielenkiintoista lukea koosteita kuluneesta vuodesta, kiva nähdä mitä kukakin nostaa esiin