Makea hoi sin kastike sopii loistavasti kiinalaishenkisen kastikkeen pohjaksi. Tämä kastike on eräänlainen vegeversio perinteisestä kenraali Tson kanasta, mutta kukin päättäkööt autenttisuudesta itse
Anna kiehahtaa ja lisää tomaatti, hoisin sekä sokeri ja laske lämpö, niin että seos poreilee. Ensimmäisenä vuoron saa hyvinkin perinteinen BbQ-kastike joka nimekseen tuttavallisesti "Redneck"
sekaan etiikka ja keitä kastikettä kunnes jäljellä on puolet. 1,5 dl hoisinkastiketta. valmis kastike koipien päälle ja paista noin 5 minuuttia grillivastuksen alla. 1,5 dl hoisinkastiketta
hoisin-kastiketta). Tian mian jiangin voi korvata myös hieman makeammalla hoisin-kastikkeella ja douban jangin korealaisiella gochujanglla mutta suosittelen kokeilemaan alkuperäisiä ehdotuksia, jos niitä vain on saatavilla
Kastikkeen sävelsin itse, koska en tyytynyt pelkkään hoisin kastikkeeseen. Vähän riisiä, yön yli marinoitua ja tahmeaksi paistettua lihaa, kastiketta ja raikastukseksi kurkkua kääräistynä rullalle
Hoisin -kastike on lemppariani ihan perus grilliribsien päällä, kuivakaappini haaveilee enää oikeastaan kiinalaisesta mustasta viinietikasta ja shaoxing-riisiviinistä