Hotwings- kastiketta. Käytin siis lähikaupasta löytyvää valmista Chicken wings-kastiketta. Yhden ravintolakokemuksen myötä tiesin senkin olevan minulle liian tulista, joten käytin kastiketta varsin varovaisesti ja senkin laimensin googlaamalla löydetyn ohjeen myötä desillä sulatettua voita
Ja maustekastike oli,Frank’s Red Hotcayennepippurikastike. Oikeaoppiseen siipiannokseen kuuluvat friteeratut kanansiivet etikka-chilipohjaisessa kastikkeessa, joita on paljon erilaisia, varsiselleri- ja porkkanatankoja, dippikastiketta ja kosteuspyyhet
Sticky Finger Wings eli tahmeat kanansiivet syntyvät, kuten muutkin HotWings siivet, mutta käytettävässä kastikkeessa on mukana myös sokeria, joka varsinkin hetken lämmettyään tekee pinnasta erittäin tahmean
HotWingseihin, rasvakeittimen kautta päräytettäviin siipiin käytetään normaalisti esikypsennettyjä ja pakastettuja siipiä, mutta grillaamiseen parasta ovat aina tuoreet siivet
Boneless entiset sweet chili hotwings. Tämän alustuksen jälkeen kerron nyt, että olen tehnyt jo kahteen otteeseen kirjasta löytämääni nerokasta Boneless sweet chili"wings" -ohjetta