Risotto on yksi lempiruuistamme ja hummerilla maustettuna se oli taivaallista. Nyt halusin kokeilla kotimaisen kuhan ja hummerin liittoa, ja kun sille oli vielä tarjolla erinomainen biodynaamisen viinitilan kasvissyöjille ja vegaaneillekin sopiva valkoviini*, niin pakkohan tämä eksperimentti oli toteuttaa
Hummerimakkaraa, sahramirisottoa ja rakuunadressing. Kaartin Hodari & Hummeri. Varsinkin, kun lisukkeena on vielä harvemmin syömääni risottoa (puhumattakaan sahramilla maustetusta sellaisesta
Toisena iltana surf & turf entrecôtesta ja hummerista ja toisena pääraaka-aineena ankan rinta. Lisukkeena oli kokeiltu jo peruna-juustopateeta, kermaperunoita, paistettuja perunoita, bataatti-vuohenjuustotorneja sekä risottoa
Vertailin googlettelemiani hummeririsottoreseptejä - joissa kaikissa oli parmesaania - mutta päädyin kuitenkin tekemään risoton omien mieltymysteni mukaan ja herkullistahan siitä tuli