Mausta lanttusurvos hunajalla ja sekoita joukkoon puolet kermasta, munista ja perunajauhoista. Keitä erikseen lanttukuutiot sipulisilpun kanssa ja erikseen porkkanat
Lisää soseen joukkoon hunaja ja voi. lanttukuutiot kypsiksi. 1/2 rkl hunajaa. 1/2 rkl hunajaa. Rukiiset karjalaispiirakat makeakka lanttutäytteellä ovat suosikkejani
1 kg lanttua2 rkl voita2 rkl hunajaasuolaa, mustapippuria, salviaaKuori ja kuutioi lanttu. Lisää hunaja ja mausteet, laske lämpöä ja hauduta kannen alla kypsäksi – noin 20 minuuttia. 2 rkl hunajaa
Hunajaiset lanttu-omenakuutiot. Karkkiohjeet ovat ihan lapsuudesta asti kulkeneet mukana, lanttukuutiot löysin muistaakseni Valion sivuilta muutama vuosi sitten
Mausta kevyesti suolalla ja hunajalla. Sulata voita kattilassa ja kaada lanttukuutiot sulaan voihin. Lanttukuutiot voi myös hauduttaa ilman nestettä uunissa, esimerkiksi keramiikkapadassa
Lisää vesi, hunaja, suola ja pippuri. Kuori lanttu ja kuutioi se pieneksi. Kuumenna öljy pannussa. Paista lanttukuutioita melko kovalla lämmöllä, kunnes ne saavat hieman väriä