Varmista, että kana on läpikotaisin kypsää. Leikkaa kanafileet noin 2 sentin kuutioiksi. Pane kananlihat, sipuli, valkosipuli, chili, inkivääri, juustokumina, kaneli, suola ja vesi kattilaan ja anna kiehua 10 minuutin ajan
Intialainen daal-pata menee niin liha- kuin vegeversionakin, kun korvaa kanan tofulla. Intialainen dal -kastike on paikallisen köyhällistön vakiomättöä
Yksi luottoresepteistäni on intialainen voimainen mantelikana. Niin mieli kuin keho vaikersi mausteisen ja tuhdin padan perään, joten tilaus voi-mantelikanalle oli tervetullut
Murea intialainenvoikana (Murg Makhani). Kasviksia voi myös täydentää lihalla tai kanalla. Kai se on tämä intialainen riisipatakin jonkinlaista mukavan mausteista risottoa
Aasialaiset mausteiset maut ovat lähinnä sydäntäni ja intialainen ehkä kaikista korkeimmalla. Itse ruoka valmistuu nopeasti, mutta kanan marinointi ottaa vuorokauden joten kannattaa lähteä hyvissä ajoin liikkeelle