Lounaalla alkuruokana oli kylmäsavulohi-wasabi rullia saaristolaisleivän kanssa, pääruokana sitruunaista uunibroileria ja riisiä ja jälkiruokana uskomattoman helppo, mutta maukas passionmousse
Joulun ajan perinteiset suomalaiset jälkiruoat, kuten rusinakeitot ja erilaiset kakut ja leivonnaiset eivät oikein uppoa meillä, kun muutenkin ruokatarjonta on niin runsasta
Olin ajatellut etukäteen, että fileroisin appelsiinista, sitruunasta ja limetistä viipaleita vanukkaan päälle, mutta enhän minä mehua puristaessa muistanut jättää yhtään hedelmää sitä varten
Helppousasteeltaan tämä on maailman simppelein jälkiruoka. Tämän brittiläisen sitruunavanukkaan ohje löytyi viime helmikuun Glorian ruoka&viini -lehdestä ja sitä on saatu ihastella jo ainakin Äidin reseptien Nannan sekä Kilinkolin Riikan tekemänä