Sellaisesta saa tehtyä hjurjan hyvää jauhelihakastiketta ja lopulta, vaikka tätäkin saa pitää hellalla hyvän tovin, niin ei se tarkoita, että ruoka olisi vaikea laittaa
Vieläkin helpommalla aioin tehdä lasagnen eli valkoisen juustokastikeken tilalle ruokakermaa ja juustoraastetta, vaan kerrankin sattui olemaan jääkaapin ruokakermahylly tyhjänä, toiste sitten
Sekoita kylmään ruokakermaan maissitärkkelys ja kaada seos ohuena nauhana kastikkeeseen. Simppeleistä arkiruoista puhuttaessa, ei jauhelihakastiketta oikeastaan voi ohittaa
Periaate kummassakin sama, että tehdään tomaattinen jauhelihakastike sekä erillinen juustokastike joita sitten vuorotellen, kerroksittain ladotaan uunivuokaan pastan kanssa
En yhtään osannut odottaa, että jauhelihakastike pinaatilla voisi maistua niin hyvälle kuin maistui. 1/2 tl basilikaa1/4 tl mustapippuria4 dl ruokakermaa