Jauhelihapihvit konjakilla. Aikaa ja vaivaa säästävät voivat skipata kastikkeen valmistamisen ja vaan lorauttaa sieniin kermaa tai vaikkapa kunnon nokareen tuorejuustoa
Tämmöiset pihvit ja laatikkoruuat on mun mielestä ihan parhaita hävikin pois taikomisessa sillä niihin saa käytettyä jämät tuorejuustoista, kermoista, kastikkeista, kasviksista, mausteista
Ravintolassa hampparin kylkeen lykätään ranskalaiset, mutta meidän mökkihampparit saivat seurakseen grillattuja kasviksia ja tuorejuustolla täytettyjä herkkusieniä
Uunissa paahdetut tomaatit, pestomajoneesi ja karamellisoitu sipuli tulevat varmasti päätymään pöytäämme myös muissa yhteyksissä, raakamakkaralla viimeistellyt jauhelihapihvit niin ikään
Kippaa kattilaan, nakkaa tuorejuusto joukkoon ja sekoittele. 1rkl tuorejuustoa (maustamaton tai maustettu, itselläni oli yrttijuustoa tällä kertaa). 1rkl tuorejuustoa
Jauhelihapihvit400g jauhelihaa1 kananmunaketsuppia, soijakastiketta, suolaa, mustapippuri ja purkin pohjalta mietoa salsa kastiketta. Herkkukastikepieni sipuli2dl kermaagolf pallon kokoinen maustamaton tuorejuusto köntsä2 cm sinappiaketsuppian
Perinteisiin jauhelihapihveihin saa lisäpotkua täyttämällä ne tuorejuustolla ja tomaattiviipaleilla. 100 g/pihvi)2 tomaattiaaurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa. 100 g lättyjä, laita toiseen reunaan lättyä nokare tuorejuustoa ja tomaattiviipale. 2 tomaattiaaurinkokuivattu tomaatti -tuorejuustoa