Kaikki juurekset piristyvät piparkakkumausteista. Monen mielestä uunissa paahdettuina juurekset maistuvat kaikkein parhailta, pehmeiltä ja täyteläisiltä
Related Rosmariini-hunaja juurekset. Kuori ja pilko juurekset noin 1cm kuutioiksi. Laita Wok-pannuun 2 rkl öljyä, ja kun pannu on kuuma, lisää juurekset, hunaja, ja silputtu rosmariini
Rosmariini-hunaja juurekset. Rosmariini-hunaja juurekset. Kuori ja pilko juurekset noin 1cm kuutioiksi. Laita Wok-pannuun 2 rkl öljyä, ja kun pannu on kuuma, lisää juurekset, hunaja, ja silputtu rosmariini
Nämä juurekset maistuvat ihan sellaisenaan tai tofun, kalan tai lihan kera. Näitä juureksia nautimme joulun aikaan silloin, kun olimme miehen kanssa kaksistaan kotona
Juurekset voi paahtaa joko vain juuri kypsiksi, tai niitä voi paahtaa pidempään kunnes ne ovat saaneet tummemman värin ja niiden sisältämät sokerit ja maut ovat tiivistyneet entisestään, tämä on makuasia