Rakuunainen sinappi-kermakastike. Keitä täydellä lämmöllä kolmisen minuuttia, lisää kerma, vähennä lämpöä ja keitä vielä pari minuuttia, kunnes kastike sakenee
n valmistama, hieman hapokas Béarnaise – kastike viimeisteli annoksen. Béarnaise – kastike. Vatkaa sitten joukkoon loppu kirkastettu voi ja mausta kastike suolalla ja cayennepippurilla
Lohi sai siitä herkullista makua ja raikkautta, jotka tasapainottivat tuhtia juustokastiketta. Siivilöidyn liemitilkan otin talteen ja pakastin vastaisuudessa tehtävää kastiketta varten
Lisä tilli ja sekoita kastike valmiin pastan joukkoon. Ok, tämä on ehkä vähän outoa. Asun Italiassa ja kirjoitan ruokablogia, ja ensimmäisenä pasta-reseptinä kirjoitan tähän blogiin jotakin, joka on mahdollisimman kaukana italialaisesta ruoasta
Maistele ja mausta kastike suolalla sekä mustapippurilla. Kaada kastike sinisimpukoiden joukkoon ja viimeistele annos lopulla hienonnetulla persiljalla