Kanelipitko. pitkoksi, kranssiksi, bostonkakuksi, korvapuusteiksi… Varsinkin maalla oli tavallista, että lauantai pyhitettiin leivontapäiväksi ja pullaa paistettiin sunnuntaiksi ja koko seuraavan viikon varalle
Sekoita kidesokeri, kaneli ja perunajauhot, sekoita seos raparperipalojen kanssa. Laita täyte piirakkapohjalle, muotoile lopusta taikinasta pitkiä pitkoja ja litistä ne, aseta ruudukoksi raparperien päälle
Letitä taikinanauhoista pieniä pitkoja. Sekoita jauhot, suola, leivinjauhe ja kaneli kulhossa ja sekoita sormin pikku nokareina jauheseokseen, niin että syntyy murutaikina
Sekoita sokeri ja kaneli. Joskus saattoi olla pitkoakin, mutta se oli aika harvinaista. Kauli taikinapala suorakaiteen muotoiseksi levyksi ja levitä levylle ensin voi ja ripottele päälle reilusti kaneli-sokeri-seosta
Tuunaa pullat, voisilmällä, hillolla tai vaikkapa voi-kanelisilmällä. Pullia ja pitkoja on kohotettu liian vähän aikaa ja taikinassa voi liikaa rasvaa sokerin ja hiivan nähden
Levitä päälle pehmeä voi, fariinisokeri ja kaneli ja rullaa pitkoksi. Kanelia. Leikkaa pitkosta n. Nyt ollaankin sitten aamupäivä kuunneltu sateen ropinaa tai oikeestaan rummutusta