Karamellipossu farang reseptejä

Farangin karamellipossu

Farangin karamellipossu

Olin niin taivaassa silloin kun sain maistaa tätä herkkua ensimmäistä kertaa ravintola Farangissa. Kiitos googlen, löytyi tämäkin herkkuresepti sieltä
Farangin karamellipossu

Farangin karamellipossu

Tomi Björckin ja Matti Wikbergin luotsaamassa Farangissa syöty karamellipossu on ehdottomasti yksi tämän vuoden makuhermoja hellivimmistä ja mieleenpainuvimmista ruokakokemuksista
Se ”lähes” oikea Tomi Björckin Farangin karamellipossu

Se ”lähes” oikea Tomi Björckin Farangin karamellipossu

Itselläni on Farangin keittokirja ollut jo pidempään, tätä karamellipossua on pitänyt valmistaa jo aiemmin, mutta aina se teko on jäänyt siihen ettei ole ollut aikaa käydä komppaamassa etnisissä kaupoissa kaikkia raaka-aineita
Karamellisoitua possua

Karamellisoitua possua

Farangissa on listalla karamellisoitua possua ja löysin ohjeen netistä Ruokalan sivuilta. Jumaloin Tomi Björkiä ja haluaisin kovasti syömään hänen ravintoloihinsa
Pulled Pork eli revittyä ylikypsää possua

Pulled Pork eli revittyä ylikypsää possua

Pari viikkoa sitten hemmottelimme makunystyröitä Faranginkaramellipossulla ja nyt vuoroon pääsi mieheni valmistama Pulled Pork, joka todisti taas kerran ylikypsän kaslerin uskomattoman mehevyyden
Nopea tahmakana

Nopea tahmakana

Kun keittokirjoista ei löytynyt sopivaa ideaa, sain inspiraation monella taholla kehutusta ja kohutusta Faranginkaramellipossusta sekä sen varianteista eli nopeista karamellikanoista Suolaa ja hunajaa -blogissa ja Masutoaitemu-blogissa

Taste of Helsinki 2014

Viini oli kovastikin mieleeni ja sopi aivan erinomaisesti Farangin annokselle Coconut Caramel Pork eli karamellipossua, paahdettua kookosdressingiä, chiliä ja korianteria 6 markalla

FLOW 2015 parhaat palat!

Faranginkaramellipossu. Oman viikonloppuni parhaat safkat tarjosi Farang ja New York Ninja. Tänä vuonna olin Flow'ssa kaikki kolme päivää
Karamellibroileri "kukkakaaliriisi"

Karamellibroileri "kukkakaaliriisi"

Faranginkaramellipossu on ollut aivan järkyttävän suuri menestys niin ravintolassa kuin keittokirjassakin, kuten myös somereseptiikassa
"Karamellipossu Farang"

"Karamellipossu Farang"

Tein tänään Matti Wikbergin ja Tomi Björckin reseptiä mukaillen suussa sulavaa Faranginkaramellipossua
Farangin karamellipossu

Farangin karamellipossu

Tomi Björckin ja Matti Wikbergin luotsaamassa Farangissa syöty karamellipossu on ehdottomasti yksi tämän vuoden makuhermoja hellivimmistä ja mieleenpainuvimmista ruokakokemuksista
Farangin rapea karamellipossu

Farangin rapea karamellipossu

Possu uunihaudutuksen jälkeenFaranginkaramellipossu. päivä) Karamellipossun valmistus aloitetaan päivä ennen tarjoamista
Farangin rapea possu

Farangin rapea possu

Karamellipossun valmistus aloitetaan päivää ennen sen tarjoilua. Farangissa on tultu käytyä parikin kertaa, eikä vielä olla petytty

Karamellipossua ja currymuusia

Jotkut sanoo sitä Farangin porsaaksi. Farang ja Gaijing on Björkin käsien ja ideoiden työ. Niin hyvää-kuumaa
Karamellipossua ja korianterisalaatti

Karamellipossua ja korianterisalaatti

Pahempi puoliskoni hankki minulle Tomi Björkin & Matti Wikbergin Farang-kirjan ja sieltä vihdoin ja viimein löytyi ohje josta aloin soveltamaan omaa karamellipossun reseptiäni