Lisää karamellisoituaananasta ja karamellikastiketta. Kuori tuore ananas. Halkaise ananas kahtia ja leikkaa ananaksen keskellä oleva kova keskusta pois
Paista niin, että ananaskaramellisoituu ja saa mukavaa paistopintaa (muttei pala. Tähän tarkoitukseen sopii erinomaisesti kookosmaitoon keitetty pehmeä riisipuuro, makeankirpeä ananas ja paahtuneet kookoshiutaleet
Minä valmistin kakun roolia näyttelemään paahdetun ananasyllätyksen, johon resepti löytyi taannoin esittelemästäni keittokirjasta Kesäruokaa paratiisista
Ananaskaramellisoituu rommin ja sokerin avulla todella herkullisen makeaksi, joten makean himon pitäisi tyydyttyä tällä reseptillä ainakin vähäksi aikaa
Kakku oli hyvää, paistetut naurispalat ihan hyvää ja tuo kakunpäällä olevat karamellisoitu nauris-omena setti ei niin hyvää, joten se jääköön historiaan vain villinä kokeiluna