Vaahdota kermaa parin minuutin ajan käsivatkaimella, kunnes se on kuohkeaa. Lisää kerma pehmiskoneeseen ohjeiden mukaisesti (ohjeet pehmiskoneen mukana)
Mittaa kerma, sokeri, voi, ja marshmallow-tahna teflonkattilaan. Ensimmäiset toffeemuistoni ovat paljon kaukaisemmalta ajalta lapsuudestani, jolloin sain niitä usein tuliaisiksi merimiesisältäni hienoihin peltirasioihin pakattuina
Näin toffeeseen tulee kermakarkkimainen koostumus. Tein ensin karkkien toffeemaisen sisällön. Se muistutti aivan kermakarkkeja, mutta oli ainakin triplasti parempaa
Toffeen ja puolukan yhdistelmää on vaikeaa vastustaa ja miksi pitäisikään – nythän on joulu. Toffeemassa kietoutuu rullan sisään ja muodostaa samalla näyttävän pinnan
Puolet kakustahan voi tehdä niin, että laittaa kerma-kinuksikastiketäytteen tai pelkän kermavaahdon. Raparperihillo huuteli rinnalleen jotakin toffeen makuista ja ajattelin kokeilla Dooley´s liköörin yhteensopivuutta tähän
Vaahdota kerma ja lisää sokeri. Itse kakun tekemiseen ei mene aikaa paljon puolta tuntia enempää, mutta kakkuun tulevan toffeen keittämiseen sen sijaan pitää varata noin kolme tuntia
Lämmitä seosta niin kauan, kunnes hopeatoffeet ovat sulaneet kerman. Lisää ne ja kerma. Ehkä vielä Halloween mielessä, valitsin mustan hopeatoffeen täytteeseen ja kuorrutteeseen