Maustaminen kannattaa tehdä tässä vaiheessa. Nämä kesän hellepäivät eivät välttämättä kovin houkuta pitämään uunia tuntikausia päällä tehdäkseen pataruokia, mutta tätä kannattaa kyllä heti kokeilla kunhan tulee syksyn ensimmäiset viileät säät
Kastikkeen tekeminen ja maustaminen on kuitenkin todella edullista, eikä vaadi paljoa. Olen muutaman muun bloggaajan kanssa keskustellut säästämisestä arjessa
Ensimmäisenä tietenkin tärkein juttu, jota ei pidä koskaan unohtaa, on maustaminen. Yleensä kuitenkin pääsen itse vaikuttamaan oman ruokani laatuun ja saan ihan itse tehdä omat ruoat, jotenka maustaminen ei unohda vaikka olisin kuinka väsynyt
maustaminen sinapilla. Rakuunan suurena ystävänä voisin lisätä sitä melkein mihin. vaan. Rakuuna sopii erinomaisesti kasviksiin sekä kalan ja broilerin
Sisäfilee on parasta ilman marinointeja ja maustaminen on parasta paistettaessa. Olin kuullut, että täältä Pietarsaareen on tienvarressa Nissen liha vai oliko se Nissen pihvit, jossa on erinomaiset esimarinoidut pihvit
Maustaminenkin onnistuu, kun kotoa löytyy aina valkosipulia ja inkivääriä. Samalla kun suunnittelee joulun ruokia, on hyvä käydä kaappien sisältöä läpi
Maustaminen on tässäkin tärkeää. Vuosi 2017 on alkanut. Tammikuun Vegaanihaaste startannut. Kirjoitin aiemmin Kuinka muuttaa ruokavaliota vegaaniseen suuntaan
Tässä vaiheessa kunnon maustaminen on tärkeää. Tykkään tehdä pataruokia. Kun ruoka hautuu uunissa, voi sillä aikaa lähteä vaikkapa koiran kanssa lenkille
Kasvisten maustaminen herkulliseksi on mielestäni vaikeampaa kuin liharuokien - yrtit kyllä sopivat kasvisruokiin, mutta miten saada vegeruokaan makua niin ettei kaikki maistu samalle tai kasvisten maku tyystin peity tai toisaalta jää kovin valjuksi