Eilen kuitenkin tuli jälleen syötyä uunissa lämmitettyä ruokaa. Raakaviikko loppui keskiviikkona. Koin sen hyvin opettavaiseksi ja mielenkiintoiseksi, mutta edeleenkään en voisi kuvitella että olen täysin raakaravinnolla
Parhaimmillaan se on mielestäni uunissa hauduteltuna tomaatin, jauhelihan ja juuston kera ja tämän syksyn ensimmäinen uusi kesäkurpitsakokeilu olikin juuri sellainen – herkullinen texmex-maustettu tuhti uuniruoka, joka sopii kivasti viileneviin syyspäiviin
Sattuneesta syystä tein ruuan pataan, joten se on kesäkurpitsapata. Päädyin kesäkurpitsapataan, koska punainen patani kasarin ohella oli ainut ruuanvalmistusastia, jota ei tarvinnut pestä
Paista pastalevyä 150 asteisessa uunissa, lähes ylätasolla 10 minuuttia. Ruokapostautsa pitkästä aikaa, mikään tuore herkuttelu kerta tämä ei ole vaan se 100 vuotta lupailemani karppi tuorepasta