N. y. t. v. a. s. k. o. i. u. l. e. n. h. j. p. ä. m. J. d. r. ". H. ö. P. ,. L. 2. 0. (. /. R. ). V. 4. 1. S. K. ⤴. -. _. I. A. E. M. 9. g. 3. T. =. B. C. 5. 6. 8. _ l. k g. d l
Lisää lihaliemi tai sienten liotusvesi. muuta todella kirkasta. Pääsiäiseemme sisältyi paljon erilaisia makuelämyksiä, mutta ehkä erikoisin niistä oli Koskenkorvan ympärille rakennettu ateria
Valkuaisen käyttö on keittiökemiaa, ja sillä saadaan liemi kirkastettua. Lihaliemiä vuosien saatossa päiväkausia keitelleenä aavistin, että tässä astutaan ihan eri tasolle
Wanton Mee (makealla soijakastikkeella ja chilillä kostutettu possu-wanton-annos), Bak Kut Teh (kirkaslihaliemi, jossa oli kokonaisena paahdettuja valkosipulinkynsiä ja murea possunkyljys), Okonomi-Yaki (japanilainen "pizza" kanan ja kinkun ryydittämänä) sekä annos kalapalloja chilisessä currykastikkeessa