Vaikka tämä ruoka on helppo valmistaa, kannattaa perunat tökätä uuniin ajoissa, muuten nälkä yllättää herkullista täytettä sekoitellessa - kokonaiset perunat kuitenkin vievät kypsyessään oman aikansa
Nosta pinnalle kokonaisetkatkaravut. Sulata katkaravut. Sekoita hienonnetut katkaravut, munankeltuaiset, sipuli, majoneesi ja sinappi, tarkista maku ja lisää tarvittaessa sinappia/ suolaa3
Jaa salaatti cocktaillaseihin ja lisää kokonaisetkatkaravut koristeeksi päälle. Kuori katkaravut. Alkuruokaa oli tarpeen tehdä ja tarveaineina löytyi jo valmiiksi savulohta, mangoa ja avokadoa
Kuori katkaravut ja valmistele muut tarveaineet katkarapuliemeen. Lisää kuoritut katkaravut minuuttia ennen tarjolle tuomista, jolloin ne lämpenevät, mutta eivät ehdi sitkistymään
Leikkaa kala kuutioiksi, kuori katkaravut. Lisää kuoritut katkaravut ja tarkista maku. Hehkeän heinäkuisena sunnuntaina ei tee mieli kovin monimutkaista ruokaa, ei varsinkaan lihaa, vaan jotakin kevyttä ja kesäistä
Kuori katkaravut ja ota myös kuoret talteen. Kun riisi on kypsää, lisää simpukat ja katkaravut. Pidä hetki kannen alla, jotta simpukat ja katkaravut lämpenevät
Sekoita lohi ja katkaravut kastikkeeseen. 1. Lämmitä uuni 225 asteeseen. Pese perunat ja pistele niitä haarukalla tai perunatikulla, jotteivät ne räjähdä uunissa
Kaada puolet taikinasta vuokaan, laita päälle kokonaiset simpukat, laita päälle loput taikinasta. Kuori katkaravut, säästä muutama kokonainen koristeluun, hienonna loput karkeasti