Paista fileitä uunissa grillivastuksen alla, kunnes ne ovat juuri ja juuri kypsiä. Ottolenghin tyylin tuntevat arvannevatkin jo pelkästä kuvasta, kenen käsialaa tämä resepti on (jep, sylttytehtaana tietysti Ottolenghi
Paista uunissa kymmenen minuuttia. Alkuperäinen resepti käyttää hammasahventa, mutta koska olemme Suomessa, korvasin sen lempikaloihini kuuluvalla kuhalla
Nostele kalapalat sivuun, peitä ja pidä ne lämpimänä uunissa. Teimme panimolla henksun ruuaksi happamassa gruit-oluessa haudutettua kuhaa ja siitä tulikin niin herkullista, että laitammepa reseptin jakoon
Kuhaauunissa. ”Nakkisotku” (meidän perheen erikoisuus, resepti luvassa jossain vaiheessa). Lista elää ja täydentyy sitä mukaan kun tulee uusia juttuja mieleen tai saa kaverilta hyvän vinkin tai bongaa jonkun mahtavan reseptin
–Tässä annoksessa on itse tehtyä pitaleipää, kotimaisesta karitsanjauhelihasta tehtyä kebab-lihaa ja tsatsikia… Tässä annoksessa on kuhaa, varhaisperunoita ja piimä-ruohosipulikastiketta…
”Maissilastuilla kuorrutettua kuhaa, ohje neljälle. Ainoa kummajainen on kirjan sponsorin esiintyminen kuvissa ja resepteissä, on harhaanjohtavaa antaa ymmärtää vain yhden kauppaketjun valkosuklaan sopivan uunissa paahdettavaksi
-Kypsennä kala loppuun uunissa. Kuhaa ja kukkakaalia. Kuhaa ja kukkakaaliaKukkakaalipyre. -Paista fileet nahkapuolelta kuumalla pannulla voissa ja lämmitä loppuun 100 asteisessa uunissa juuri ennen tarjoilua. 100 asteisessa uunissa juuri ennen tarjoilua