Marinadi. Marinadi. Kreikkalaiset lihavartaat (4 henkilöä) 1kg porsaan kasleria5dl oliiviöljyä3 valkosipulinkynttä1,5tl suolaa1rkl sokeria1/2-1tl mustapippuria. Lihat ovat grillissä 35min, joten huomioi, ettei grilli ole liian kuuma
Valitsin tehdä sekä possunlihavartaat että kanavartaat, ja koska. lihavartaat lämpiminä syöntiin asti. Anna perunoiden kypsyä grillissä noin 45 minuuttia
Valmista marinadikastike lihalle. Naudanlihavartaat. Lisää kulhoon valkosipuli, inkivääri, sitruunaruoho, chili sekä seesamiöljy ja mausta marinadikastike vielä mustapippurilla sekä korianterinsiemenillä
Onhan se myönnettävä että varras jossa on sekä vihanneksia että lihaa on miellyttävämpää silmänruokaa, ainakin raa’assa muodossaan ennen niiden grillissä mustaksi kärventämistä kunnes suussa toteaa lihan edelleen olevan raakaa
Lihavartaat. Naudan ulkofile sai marinoitua Dijon-sinapilla, valkosipulilla, cayenne-pippurilla ja hampunsiemenillä terästetyssä marinadissa, joka korostaa grillistä saatavaa ihanaa savun aromia
Näiden itämaissävytteisesti maustettujen lihavartaiden kaveriksi sopisi mainiosti jokin raikas kuskus- tai bulgurlisuke, mutta näppärät grillikasvikset veivät tällä kertaa lisukekilvan voiton helppoudellaan, onhan niitä sen verran kätevä paistaa valmiiksi lämmitetyssä grillissä
Itsetehdyt marinadit on taas aina omaa luokkaansa. 5cm pala raastettua inkivääriä Kaikki aineet sekaisin ja hiero lihan pintaan sellaisenaan tai lisää mausteseokseen kunnolla öljyä niin saat loistavan marinadin. Lihavartaat 2kg peuraa5 jumbo herkkusientä leikattuna 4-osaan2 pientä kesäkurpitsaarasia kirsikkatomaatteja mausteöljy 3dl öljyäloraus valkoviinietikkaaripaus sokeriaRouhittua suolaaRouhittua pippuria1rkl provencen yrttisekoitusta1 solo valkosipulinkynsi raastettuna4-5 katajanmarjaa murskattuna Hiero öljyä vartaille ennen grillausta ja joka kerta kun käännät vartaita
Pujota ne vartaisiin ja kypsennä grillissä tai isolla paistinpannulla. Sekoita marinadin ainekset. Kaada marinadi päälle ja poista pussista käsin painaen ilma