Tarjoa lipeäkalan kanssa keitettyjä perunoita, valkokastiketta sekä maustepippuria ja suolaa. Lipeäkalan lisäkkeenä maistuvat myös herneet, paistettu pekoni, paahdettu sipulirouhe, uunipunajuuret ja balsamiviinietikka
Poista lipeäkala pakkauksestaan ja aseta kala uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Poista lipeäkala pakkauksestaan ja aseta kala uunivuokaan nahkapuoli alaspäin
Lipeäkala jakaa mielipiteitä voimakkaasti. Bertta-mummoni valmisti niin herkullista lipeäkalaa valkokastikkeineen, että kuulun ehdottomasti jälkimmäisiin
Kypsennä lipeäkalauunissa. Lipeäkala on perinneherkku, jonka suosion soisi säilyvän, ja kai sen suosio on jonkinlaisella tasolla joulukuussa pysynytkin
Jos kaipaat jotain erilaista lipeäkalan rinnalle, kokeile näitä ihania ahvenrullia. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. 200-asteisessa uunissa noin
Kyllähän marraskuun kohokohta on ilman muuta Lipeäkalapizza, ihana keksintöni. Sitä vaan ihmettelen, ettei resepti lähtenyt leviämään kulovalkean tavoin vähintään kaikkien lipeäkalafanien blogeissa
Lipeäkala nautitaan usein uunissa kypsennettynä valkokastikkeen, herneiden ja perunoiden kera. Ennen vanhaan lipeäkalaa eli kapakalaa oli Suomessa tapana syödä pitkin vuotta, nykyisin sitä syödään yleensä vain joulunaikaan