Viinissä maustettu vuohenjuusto. Itsenäisyyspäivän juhlinnan voi aloittaa tutulla alkupalalla Lohi Skagenilla, joka laitetaan paahdetun saaristolaislimpun päälle
Lohi-fenkolipasta. vuohenjuustopannu. Lisää lohipalat ja anna kypsyä pari minuuttia. Leikkaa vuohenjuusto kiekoiksi, paista niihin halutessasi toisella pannulla kaunis pinta ja nosta valmiin pannun pinnalle
Jos kalan maku kyllästyttää, voi sen vaihtaa jauhelihaksi, kanaksi tai vaikkapa vuohenjuustoksi. Mehevä lohipiiras näyttää vaatimattomalta, mutta käy kokonaisesta lounaasta
Lohi-vuohenjuustosalaatti. Uuunilohi & perunamuusi. Caesar salaatti sellaisenaan tai eri täytteiden kanssa (kana, naudanliha, kylmäsavukinkku, paistettu vuohenjuusto)
Leikkaa lohifileeseen poikittaisia syviä viiltoja, jotka ulottuvat lähes nahkaan asti. Sekoita erillisessä astiassa vuohenjuusto ja pesto keskenään yhtenäiseksi seokseksi
Lohi hiillostetaan suolatulla pannulla,. ricottaa/briejuustoa/lampaanmaitojuustoa/vuohenjuustoa. Ruokaohjeita, niille kaikille jotka haluavat painonsa putoavan ja silti syödä herkullista ruokaa lomalla