Näistä kukkakaalipohjaisista rieskoista saa mantelijauhoilla vähähiilihydraattisia. Kukkakaali on ollut jo jonkun aikaa pinnalla korvaamassa osaa jauhoista rieskoissa tai pizzapohjassa, en vain ollut itse kokeillut aikaisemmin
Psylliumia ja mantelijauhoja löytyi kaapista. Levitä tomaattipyreeseos pizzapohjalle. Sekoita kananmunat kevyesti, lisää sekoittaen mantelijauho, suola ja psyllium
7 rkl mantelijauhoja. Paista pizzapohjaa uunissa 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Pizzaa tai piirakkaa - en oikein osaa määritellä kumpaa tämä oli, mutta pirun hyvää
Lisää seokseen mantelijauho ja kananmuna. Fat Head on rapea ja herkullinen pizzapohja. Olen karppivuosieni aikana kokeillut monia erilaisia pizzapohjia, mutta yksi tähän astisista kokeiluistani ehdoton suosikkini on niin kutsuttu Fat Head -pizzapohja
Gluteenittomassa leivonnassa ei ole pakko käyttää ”kalliita” gluteenittomia vaihtoehtoja, kuten mantelijauhoa ja psylliumia, varsin loistavia lopputuloksia saat jo pelkästään käyttämällä riisi- ja maissijauhoa
Vaivaa lopuksi mantelijauhot vähän kerrallaan taikinaan. 1,5–2,5 dl mantelijauhoja (1 dl voi korvata proteiinijauheella). Paista pizzapohjat, kun olet laittanut niille mieleisesi täytteet 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja pohja kypsynyt. Paista pizzapohjat, kun olet laittanut niille mieleisesi täytteet 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja pohja kypsynyt. 1,5–2,5 dl mantelijauhoja (1 dl voi korvata proteiinijauheella)
Lisätään vielä mantelijauho sekä öljy ja vaivataan muutamia minuutteja. Tunnin päästä tajutaan että gluteenijauhoa oli aivan liikaa (=liikaa sitkoa), mutta yritetään siitä huolimatta taistella taikinasta kolme pizzapohjan tapaista lättystä