Marinadi sopii myös ulkofileelle tai paisteille, myös lampaalle. Sekoita marinadi huolellisesti lihan joukkoon ja anna maustua muutama tunti ennen valmistamista, mieluiten peitettynä jääkaapissa
Jos valmistat vartaat koko lihasta jauhelihan sijaan pätee samat suhteet, jogurttia voisi olla hieman enemmän noin puoli litraa, ja tällöin lihaa voi marinoida yön yli jääkaapissa, hyvin muovilla peitettynä, jottei marinadit hajut leviä jääkaapissa muihin ruokiin
Marinadi. Sekoita marinadiainekset keskenään ja hiero marinadi paistin pintaan. Lisää halutessasi hieman suolaa lihan pintaan, nosta paisti suureen uunipataan ja kaada marinointipussiin mahdollisesti jäänyt marinadi lihan päälle
Marinadi. Valmista marinadi sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Kaada marinadi isoon muovipussiin , itse käytin paistipussia ja pyörittele lammasta marinadissa