Esivalmistele ensin riisi. Libanonilainen Hashew-pata on ihanan mausteinen versio jauheliharisotosta. Kaada riisi kulhoon, kaada päälle runsaasti kylmää vettä, anna seistä puolisen tuntia ja kaada vesi pois
Tässä yhdistyvät merenantimien ujo makeus, maukas riisi ja mausteinen chorizomakkara. - Sekoita joukkoon sipulikuutiot, hienonnetut valkosipulinkynnet, chorizoviipaleet ja riisi, joka saa kuullottua läpikuultavaksi
1. Hienonna tomaatit, korianteri ja chilipalko. Raasta inkivääri. 2. Lämmitä öljy paistinpannulla. Lämpötila on sopiva, kun öljy sihahtaa, kun siihen laskee maustesiemenen
Kuumenna ja kuullota pari minuuttia, lisää sen jälkeen riisi ja porkkanasuikaleet. Kuumenna pannu, jolla odottaa mausteinen öljy, kypsennä kuoritut tiikeriravut siinä nopeasti, lorauta niiden päälle lopuksi limemehua
Riisi vain on korvattu kvinoalla ja öljyn määrä radikaalisti vähennetty. Lisää myös teriyakikastike, sriracha, soija, sitruunamehu, riisiviinietikka ja seesamiöljy
Tarjoile riisin ja tuoreen korianterin kera. Me teimme pilahviriisiä. Sipulia kuullotetaan kattilassa reilussa öljyssä, riisi kaadetaan joukkoon kuullottumaan, lopuksi nestettä joukkoon ja kiehautus
Kätevä keittojen kanssa, helppo kasviswokeissa, sopii kivasti riisin kanssa, ihana meksikolaisessa kokkauksessa ja voi laittaa vaikka leivälle tai tosiaan syödä ihan sellaisenaan
Mausteinenpinaattiriisi pääsi täytettyjen broilerkääryleiden kyytiin. Ajatukset lipuivat lomakuumeen alkaessa taas menneeseen Kreikan matkaan ja paikallisten suosimaan pinaattiriisiin